28/8/14

Έκκληση βοήθειας για το 3χρονο παιδί που έχασε το χέρι του στα Σύβοτα


Το ατύχημα του 3χρονου αγοριού από τα Σύβοτα Θεσπρωτίας πριν από λίγους μήνες είχε συγκλονίσει το Πανελλήνιο. Ο μικρούλης καθώς έπαιζε στην βεράντα του σπιτιού του έβαλε το χέρι του στο πλυντήριο ρούχων ενώ εκείνο ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να ακρωτηριασθεί.

Σήμερα οι γονείς του, απευθύνουν έκκληση σε όλους τους Έλληνες και ζητούν βοήθεια προκειμένου να γίνει η επέμβαση για την τοποθέτηση τεχνητού άκρου στον μικρό Αλτέο.

Οι Ιλίρ και Λούλα Μπίλα, απευθύνουν έκκληση σε όλους τους Έλληνες και ζητούν οικονομική βοήθεια προκειμένου να γίνει η επέμβαση για την τοποθέτηση τεχνητού άκρου στο τρίχρονο αγοράκι.

Αναλυτικά στην επιστολή τους αναφέρουν τα εξής:
Οι γονείς ILIR BILLA και LULE BILLA του πανέμορφου 3χρονου ALTEO BILLA, που έχασε το χέρι παίζοντας, κάνουμε έκκληση: Προς όλες και όλους τους φιλεύσπλαχνους Έλληνες να βοηθήσουν, από το υστέρημα τους, προκειμένου να του προσθέσουμε τεχνητό χέρι, που θα στοιχίσει πάνω από 20.000€! Εμείς είμαστε πάμπτωχοι και άνεργοι! Ανοίξαμε λογαριασμό στην Τράπεζα Πειραιώς για μοναδικό σκοπό την προσθήκη του δεξιού χεριού του ALTEO BILLA!

O λογαριασμός είναι: 660 112 79 85 672

Ευχαριστούμε όλες και όλους, για κάθε προσφορά. Ο παντοδύναμος Θεός να σας τα ανταποδώσει στα πολλαπλάσια!

Σας Ευχαριστούμε
ILIR BILLA, LULE BILLA

Πηγή