7/4/16

Η γάτα που πλησίασε ένα 6χρονο κοριτσάκι με αυτισμό όσο κανείς άλλος (video, εικόνες)ΠΗΓΗ

Η γάτα που πλησίασε ένα 6χρονο κοριτσάκι με αυτισμό όσο κανείς άλλος (video, εικόνες)

Πώς η Thula βοήθησε την Iris να ξεπεράσει τους φόβους τους και να γίνουν αχώριστες 

image
πηγη

 Ένα πανέμορφο και συγκινητικό βίντεο αναφέρεται στην αχώριστη σχέση, στον πανίσχυρο δεσμό μεταξύ μιας γάτας και της εξάχρονης αυτιστικής Άιρις από την πρώτη στιγμή που συνατήθηκαν. Μια σχέση που εδώ κι ένα χρόνο έχει βοηθήσει την Άιρις να βγει από το καβούκι της και να δοκιμάσει να νικήσει κάποιους φόβους της: όπως το νερό. Σήμερα η Thula και η Άιρις κάνουν μαζί βουτιές στην πισίνα και μπάνιο στην μπανιέρα.

Η Thula είναι μια γάτα ράτσας Maine Coon. Η συγκεκριμένη ράτσα θεωρείται από τις πιο έξυπνες και ευγενικές γάτες στον κόσμο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που βοηθά τη μικρή Άιρις στην καθημερινότητά της.  

image
πηγη

Η εξάχρονη από το Λέστερ της Βρετανίας αισθάνεται πιο ήρεμη και γίνεται πιο κοινωνική όταν βρίσκεται κοντά στη Thula. Επίσης μιλάει μαζί της περισσότερο από ό,τι σε άλλους.

O αυτισμός χάρισε στην Άιρις, όπως κάνει σε αρκετές περιπτώσεις, ένα απίστευτο «δώρο». Την εκπληκτική της αυτοσυγκέντρωση και προσοχή της στη λεπτομέρεια, η οποία την έχει βοηθήσει να δημιουργήσει εξαιρετικούς πίνακες που – όπως λένε οι θαυμαστές της – θυμίζουν έργα του Μονέ.

image 

image 

ΠΗΓΗ