5/1/17

ΕΟΠΥΥ: Παραίτηση βόμβα !




Αποτέλεσμα εικόνας για εοπυυ
πηγη

ΕΟΠΥΥ: Παραίτηση βόμβα !

Τα βροντάει και φεύγει υψηλόβαθμο του ΕΟΠΥΥ που «έχτισε» τον ΕΟΠΥΥ από τα θεμέλιά του.


Μετά από πέντε χρόνια επιτυχημένης πορείας στον μεγαλύτερο Οργανισμό Υγείας της χώρας, τον ΕΟΠΥΥ, παραιτείται όπως αναφέρουν αποκλειστικές πληροφορίες του HealthReport.gr ο γενικός Διευθυντής Γιάννης Βαφειάδης.
Ο κ.Βαφειάδης ήταν από τα πρώτα στελέχη που έχτισαν τον ΕΟΠΥΥ.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες , ο κ.Βαφειάδης ενημέρωσε ήδη τον πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, ο οποίος προσπάθησε να τον μεταπείσει χωρίς επιτυχία.
Άλλωστε όπως σημειώνουν έγκυρες πηγές , ήταν εδώ και καιρό έντονα δυσαρεστημένος από τα όσα συνέβαιναν στους κόλπους του οργανισμού τον τελευταίο χρόνο.
Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι εδώ και μήνες εξέφραζε σε στενούς του συνεργάτες τη δυσαρέσκεια του για τον παραγκωνισμό του από τη Διοίκηση του ΕΟΠΥΥ, ενώ δέχονταν και ψυχολογικό πόλεμο από τους δεκάδες συμβούλους που παρελαύνουν στον Οργανισμό.
Η είδηση της παραίτησης έσκασε σαν βόμβα στους κύκλους της Υγείας αλλά και στους ίδιους τους εργαζόμενους μέσα στον ΕΟΠΥΥ, καθώς ο Γιάννης Βαφειάδης ήταν ιδιαίτερα αγαπητός. Εξάλλου επί σειρά ετών εργαζόταν ως στέλεχος και στο ΙΚΑ από όπου και είχε μεταφερθεί προκειμένου να συνδράμει με την εμπειρία του στο στήσιμο του ΕΟΠΥΥ.

Πηγη