21/7/18

Απίστευτο: Γυναίκα χειροδίκησε σε βάρος άνδρα ΑμΕΑ και πάρκαρε παράνομα στη θέση αναπήρων



Φωτογραφία: Eurokinissi
πηγη

Απίστευτο: Γυναίκα χειροδίκησε σε βάρος άνδρα ΑμΕΑ και πάρκαρε παράνομα στη θέση αναπήρων

Άγριος καβγάς ξέσπασε στην Κρήτη μεταξύ ενός άνδρα ΑμΕΑ και μίας γυναίκας οδηγού. Η γυναίκα είχε παρκάρει παράνομα στην θέση πάρκιγνκ ΑμΕΑ και χειροδίκησε σε βάρος του άνδρα που διαμαρτυρήθηκε.
Σύμφωνα, μάλιστα με το flashnews το περιστατικό συνέβη μπροστά στα μάτια των παιδιών του άνδρα, τα οποία άρχισαν να κλαίνε μόλις ξέσπασε ο καβγάς.

Τι ακριβώς συνέβη:
Το πρωί του Σαββάτου, ο άνδρας πήγε να παρκάρει σε θέση ΑμΕΑ που βρίσκεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Λεωφόρο Ικάρου. Εκεί, είδε ότι γυναίκα οδηγός, είχε κάνει κατάληψη στο χώρο και όταν της είπε ευγενικά ότι δεν δικαιούται τη θέση, εκείνη αρνήθηκε να αποχωρήσει ως όφειλε, ενώ με ειρωνικό ύφος του απάντησε ότι και η ίδια είναι ΑμΕΑ ,κάτι που δεν ισχύει.
Συνέχισε μάλιστα την κακοήθεια μέχρι σε σημείο που χειροδίκησε σε βάρος του όταν εκείνος επέμεινε για το αυτονόητο.
Ο άνδρας αναζήτησε το δίκιο του στο αστυνομικό τμήμα όπου μετέβη προκειμένου να υποβάλει μήνυση, κάτι που δεν έγινε αφού υπό το φόβο της αστυνομικής επέμβασης, η οδηγός προσήλθε και εκείνη στο αστυνομικό μέγαρο και δήλωσε μετανιωμένη ζητώντας συγνώμη από το θύμα.
Μάλιστα, ο άνδρας έδωσε στην δημοσιότητα φωτογραφίες όπου φαίνονται τα σημάδια που έφερε σε πρόσωπο και χέρια από τον καβγά.

Πηγη