4/1/15

Πρέπει να το δείτε....Οι μεγαλύτερες γκάφες των γονιών για το 2014!Παρά τις προσπάθειές τους, πολλές μαμάδες και πολλοί μπαμπάδες κάνουν γκάφες.
Αυτά τα χαριτωμένα λάθη εννοείται πώς σβήνονται από την μνήμη των παιδιών, αλλά μερικές φορές είναι τόσο αστεία που τα διαβάζουμε ξανά και ξανά στο Διαδίκτυο. Ποια ήταν λοιπόν τα πιο αστεία ατοπήματα των γονιών για το 2014;

Η μαμά που τοποθέτησε το αλεύρι στο τελευταίο ράφι

Ξέρουμε ότι τα παιδιά δημιουργούν το χάος αλλά τέτοιο υπερθέαμα κανείς δεν το περίμενε! Πρέπει να έβρισκε αλεύρι σε κάθε χαραμάδα του σπιτιού της! Ευτυχώς που έχει μεγάλη αίσθηση του χιούμορ και γέλασε με τα αγόρια της!


Ο μπαμπάς που ξύρισε τα μούσια του

Ποιος θα το πίστευε ότι ένα απλό ξύρισμα θα προκαλούσε τόσο μεγάλη αναταραχή. Ο μπαμπάς ξύρισε τα μούσια του με αποτέλεσμα το κοριτσάκι του να ξεσπάσει σε κλάματα!

 

Η μαμά που δεν μπορούσε να βάλει για ύπνο τα παιδιά της

Είναι μια αποτυχία με την οποία πολλοί συμπάσχουν! Μια μαμά από την Νορβηγία δίνει πραγματικά μάχη για να καταφέρει να βάλει τα δίδυμα για ύπνο.


Ο μπαμπάς που έβαλε το διαβατήριό του δίπλα στους μαρκαδόρους


Φαίνεται ότι κάποιος βαρέθηκε να ζωγραφίζει στο μπλοκ ζωγραφικής του. Το περασμένο καλοκαίρι ένα 4χρονο αγοράκι από την Κίνα αποφάσισε να ζωγραφίσει ζώα, ανθρώπους κι άλλα άγνωστα αντικείμενα πάνω στο διαβατήριο του μπαμπά τους. Ας ελπίζουμε ο μπαμπάς του από ‘δω και πέρα να τοποθετεί το διαβατήριό του σε ένα κλειδωμένο συρτάρι.

Ο μπαμπάς που δεν έκρυψε τις μπογιές

Αυτά τα δύο αξιολάτρευτα παιδάκια λέρωσαν με χρώματα τα πρόσωπα, τα ρούχα τους, και το καθιστικό τους! Ο πατέρας τους έβαλε στο ντους για να πλύνουν τις μπογιές και να κάνει μια μικρή ανάκριση. Στο τέλος βέβαια δεν κρατήθηκε κι έβαλε κι ο ίδιος τα γέλια!


Πηγή