10/8/16

Ποτέ στην αγκαλιά! Ένα συγκλονιστικό BINTEO!



πηγη

Ένα συγκλονιστικό video συνοδευόμενο από τα λόγια του Ιαβέρη δείχνει πόσο επικίνδυνο είναι να αφήνουμε τα παιδιά μας χωρίς ζώνη μέσα στο αυτοκίνητο καθώς και να τα παίρνουμε στην αγκαλιά μας.
Οι εικόνες και τα λόγια του θα πρέπει να θορυβήσουν όλους τους γονείς και να τους κάνουν να πουν “ποτέ ξανά”: “Πόσοι δεν έχουν αφήσει τα παιδιά τους όρθια ανάμεσα στα δύο καθίσματα για μια μικρή μετακίνηση; Αν τρακάρει το αυτοκίνητο, το παιδί θα περάσει από το τζάμι. Μ” ένα φρενάρισμα το παιδί θα χτυπήσει πάνω στην κονσόλα με 10 χιλιόμετρα θα μείνει παραπληγικό. Ο Γιάνκοβιτς έμεινε παραπληγικός με πέντε χιλιόμετρα απ” το χτύπημα στην μπασκέτα!
Το παιδί που σηκώνεται όρθιο προγραμματίζεται απ” τους γονείς του να μείνει παραπληγικό σ” ένα φρενάρισμα”, λέει και συνεχίζει: “Πόσοι δεν έχουν πάρει το παιδί στην αγκαλιά τους μέσα στο αυτοκίνητο;
Παίρνοντας το παιδί στην αγκαλιά σου το κάνεις παιδόσακο! Θα το συνθλίψεις! Μία μαμά των 60 κιλών με ένα παιδί στην αγκαλιά μέσα σ” ένα αυτοκίνητο που κινείται με 50 χιλιόμετρα, σε μία πρόσκρουση μετατρέπεται σ΄ ένα βάρος 3 τόνων! Φανταστείτε ένα παιδί σ” ένα τοίχο κι ένα φορτηγό τριών τόνων που ξεκινά να συνθλίβει το παιδί με όλο του το βάρος…”
Όσο ανατριχιαστικές κι αν είναι οι εικόνες δεν πρέπει να ξεχνάμε ποτέ ότι κάθε φορά που ένα παιδί μπαίνει σε κάποιο αυτοκίνητο πρέπει να φοράει απαραιτήτως ζώνη ασφαλείας!


Πηγη