24/9/14

ΡΟΔΟΣ: 14χρονος μαθητής κουβαλούσε τσεκούρι για να σκοτώσει καθηγήτρια




ΡΟΔΟΣ: 14χρονος μαθητής κουβαλούσε τσεκούρι για να σκοτώσει καθηγήτρια
Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Ρόδου από την είδηση ότι ένας 14χρονος μαθητής πήγε στο σχολείο του, έχοντας κρυμμένο στη τσάντα του ένα… τσεκούρι

Το περιστατικό προκάλεσε αναστάτωση στους γονείς των μαθητών σε ένα Γυμνάσιο της Ρόδου από την αποκάλυψη … ότι ένας 14χρονος μαθητής της τρίτης Γυμνασίου έκρυβε στην τσάντα του ένα τσεκούρι και έλεγε ότι σκόπευε να… σκοτώσει την καθηγήτρια των Αγγλικών!
Η ασυνήθιστη υπόθεση αποκαλύφθηκε από μια συμμαθήτρια του ανήλικου παιδιού, στην οποία εκμυστηρεύτηκε ότι την επόμενη ημέρα θα σκότωνε την εκπαιδευτικό επειδή δεν την συμπαθούσε! Τρομοκρατημένη εκείνη, το είπε και σε άλλους μαθητές και όλοι μαζί, όπως αναφέρει το ifmedia, ενημέρωσαν την διεύθυνση του Γυμνασίου.
Το μήκους 25 εκατοστών τσεκούρι βρέθηκε στην τσάντα του 14χρονου μαθητή, αλλά οι καθηγητές απλώς τον… συμβούλευσαν να το αφήσει στο σπίτι του! Οι γονείς των παιδιών, όμως, είναι αποφασισμένοι να ζητήσουν εξηγήσεις από την διεύθυνση του Γυμνασίου, αλλά και από τους γονείς του συγκεκριμένου μαθητή.