19/12/14

Σοκ: Δασκάλα κλώτσησε μαθητή και του ράγισε το πλευρό!




Ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί και το κλώτσησε στα πλευρά πολλές φορές


Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινωνία της Λαμίας, αλλά και όλο το πανελλήνιο, από την καταγγελία που έκαναν οι γονείς μαθητή της πρώτης τάξης του 11ου Δημοτικού σχολείου Λαμίας.


Την Παρασκευή το μεσημέρι ο πατέρας του παιδιού επισκέφθηκε τον Προϊστάμενο της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Μάκη Γκούμα και του είπε ότι η δασκάλα έριξε κάτω το παιδί και στη συνέχεια το κλώτσησε στα πλευρά, όχι μια, αλλά 4-5 φορές.

Μάλιστα υπάρχει και ακτινογραφία που έγινε στο νοσοκομείο Λαμίας, η οποία δείχνει ράγισμα στο 11ο πλευρό του μικρού παιδιού.

Στην ίδια τάξη πηγαίνει και η δίδυμη αδελφή του μαθητή, η οποία επιβεβαίωσε το συμβάν, σύμφωνα με το LamiaReport.gr, ενώ το περιστατικό διηγήθηκαν στους γονείς τους και άλλα παιδάκια από την τάξη.

Όπως είπε ο πατέρας η δασκάλα παραδέχθηκε ότι έριξε κάτω το παιδί άλλα αρνείται ότι το κλώτσησε. «Θα προχωρήσω μέχρι το τέλος, δεν πρέπει να υπάρχουν τέτοιοι δάσκαλοι στα σχολεία...», δήλωσε ο πατέρας του 7χρονου μαθητή στο LamiaReport.
Δείτε πως περιέγραψε το περιστατικό ο πατέρας του παιδιού:

Δεστε το βίντεο με την μαρτυρία του πατέρα...ΕΔΩ

Πηγή